Oreo overnight oats
Ontbijt, Recepten

Oreo overnight oats

Het is zeker geen geheim dat ik dol ben op havermout ontbijtjes. Ze zijn er in allerlei vormen, zoals havermoutpap, overnight oats of baked oats uit de oven. Als het koud is geef ik voornamelijk de voorkeur aan warme havermoutpap en zodra het warm is, ga ik vaker voor overnight oats. Dus nu we weer richting de lente gaan en de zon weer heerlijk schijnt, tover ik weer vaker overnight oats op tafel als ontbijt. Onlangs ontdekte ik een heerlijke variant met banaan en karamel, maar deze oreo overnight oats is echt perfect voor je chocolade cravings.

Hoewel ik de banaan karamel overnight oats stiekem wel heel erg lekker vind, ga ik deze oreo overnight oats ook zeker vaker maken. Zoals ik al zei, is het echt een perfect ontbijtje als je mega zin hebt in chocolade. Bij de action ontdekte ik dat je oreo kruimels kant en klaar kunt kopen. Ideaal om te verwerken in dit ontbijtje. Geen gedoe met koekjes verkruimelen, want dit is direct te gebruiken. Ik roerde een flinke eetlepel per portie door de overnight oats.

Vaak voeg ik ook een schepje eiwitpoeder toe aan mijn overnight oats. En dat deed ik dit keer dus ook. De smaak cookies en cream past hier perfect bij. Zelf gebruik ik hiervoor de eiwitpoeder van Myprotein. Deze heb ik overigens in meerdere smaken in huis, zodat ik het met verschillende ontbijtrecepten of tussendoortjes kan combineren. Heb je geen eiwitpoeder in huis, dan kun je het ook prima weglaten in dit recept. Want dit gezonde ontbijt is net zo lekker zonder eiwitpoeder. Voeg dan bijvoorbeeld wat extra oreo kruimels toe voor een extra goede oreo smaak.

Ga jij dit recept voor oreo overnight oats proberen?


Oreo overnight oats

Recipe by LindaCourse: OntbijtDifficulty: Makkelijk
Aantal

2

porties
Voorbereiding

5

minutes

Ingrediënten

 • 60 gram havermout

 • 20 gram chiazaad

 • 200 ml (plantaardige) melk

 • 2 el oreo kruimels

 • optioneel: 20 gram eiwitpoeder cookies and cream

 • Topping
 • 150 gram kwark/yoghurt

 • 2 el oreo kruimels

Werkwijze

 • Meng alle ingrediënten voor de overnight oats in kom goed door elkaar. 
 • Bewaar het geheel, goed afgesloten, een nacht in de koelkast.
 • Verdeel de overnight oats over 2 porties en verdeel over elke portie ongeveer 75 gram kwark/yoghurt.
 • Maak af met extra oreo kruimels of een oreo koekje.

Misschien vind je dit ook leuk

Popular Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *