Gezonde cake recepten
Cake, Gezonde tussendoortjes

Gezonde cake recepten

Inmiddels deel ik al bijna drie jaar mijn, vooral gezonde, recepten met jullie. Dit varieert van gezonde ontbijtrecepten tot gezonde tussendoortjes en gezonde cake recepten. En van gezonde koekjes tot gezonde (ontbijt)taartjes. En af en toe ook een heerlijk hartig gerecht. Soms spot je ook een minder verantwoord recept op mijn website, want sommige recepten moet je echt niet verantwoorder of gezonder willen maken 😉

Nu de vakantie ook voor mij weer voorbij is en ik weer iedere dag aan het werk ben, sta ik elke zondag in de keuken om voor de rest van de week een lekker en gezond tussendoortje te maken. Zelf gemaakte tussendoortjes zijn niet alleen erg lekker, maar zo voorkom je ook dat je een hoop verstopte suikers en E-nummers naar binnen stopt. Daarom deel ik in deze verzamelblog mijn vijf favoriete gezonde cake recepten met jullie. Al deze cakes kun je prima 3-4 of soms wel 5 dagen in een afgesloten trommel in de koelkast bewaren. En ook invriezen is geen probleem. Zo kun je ook op een later moment genieten van een heerlijke snack.

Het zijn vijf totaal verschillende, maar stuk voor stuk erg lekkere cake recepten. Je snapt dat ik dus iedere week wel iets anders uit mijn oven laat rollen!

Vijf gezonde cake recepten


Misschien vind je dit ook leuk

Popular Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *