5x Recepten met Zoete Aardappel
Hartig, Ontbijt, Recepten

5x Recepten met Zoete Aardappel


Zoete aardappel is een graag gebruikte groente in mijn keuken. Je kan er namelijk alle kanten mee op. Van zoete aardappel met andere groenten uit de oven, zoete aardappel frites of een heerlijke plaattaart als avondeten, tot zoete aardappel in je smoothie of in wafels of pannenkoeken voor het ontbijt. In deze blog vind je 5x recepten met zoete aardappel.

Tijdens het schrijven van deze verzamelblog komt er natuurlijk weer genoeg inspiratie naar voren voor recepten met zoete aardappel. Houd de website dus goed in de gaten voor nog meer inspiratie in de toekomst.

En ja kan dus ook heel goed ontbijten met zoete aardappel! Ik kan het aanraden om eens wat vaker groenten bij het ontbijt te eten. Je proeft er vaak niet veel van terug, maar je hebt wel mooi al een portie groente binnen zo vroeg op de morgen. Kijk je mee naar mijn favorieten met zoete aardappel?

5x Recepten met Zoete Aardappel

Zoete aardappel smoothie

Zoete aardappel wafels

Plaattaart met zoete aardappel

Gepofte zoete aardappel

Overnight Oats met zoete aardappel


Wil je deze recepten bewaren op Pinterest? Gebruik dan onderstaande afbeelding en Pin deze blog op je Pinterestaccount. Zo kun je deze recepten op een later moment nog eens teruglezen.

Misschien vind je dit ook leuk

Popular Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *