Ontbijt, Recepten

10 ontbijtrecepten met groente


Vandaag delen wij 10 ontbijtrecepten met groente met jullie. Dit zijn recepten, die wij (Linda en Lucy) allebei graag maken. Veel van deze recepten zijn makkelijk en snel te maken of geschikt als mealprep. Met andere woorden, deze recepten kun je heel makkelijk de dag of avond van tevoren maken, zodat je de volgende ochtend meteen een gezond ontbijtje uit de koelkast kunt pakken.

Naast echte ontbijtrecepten met groente, bak ik ook graag tussendoortjes waar groente in verwerkt zit. Deze tussendoortjes kun je overigens ook heel goed als ontbijt eten, zeker op de momenten dat je het liefst een snel ontbijt wil nuttigen. Denk bijvoorbeeld aan een gezonde carrotcake, pompoencake of courgette brownie. Het voordeel hiervan is dat je dit kunt maken, wanneer je voldoende tijd hebt en daarna per portie heel makkelijk kunt invriezen. Haal de avond van tevoren één of meerdere plakken uit de vriezer en de volgende ochtend kun je meteen genieten van een heerlijk ontbijt.


Carrotcake Pancakes

Pompoencake

Kokoscake

Zoete aardappel wafels

Zoete aardappel bowl

Protein Smoothie

Quinoapap met courgette

Brownie Oats

Overnight Oats met Veggies

Boerenkool Pancakes


Wist je dat je deze blog voor 10 ontbijtrecepten met groente ook heel makkelijk op je Pinterestaccount kunt bewaren? Gebruik hiervoor de volgende foto.

Misschien vind je dit ook leuk

Popular Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *