Limonzero passievrucht mocktail
Dessert, Gezonde tussendoortjes, Recepten

Limonzero passievrucht mocktail

De feestdagen zijn voorbij en in de maand januari beginnen we vol goede moed aan onze goede voornemens. Een van die goede voornemens bij veel mensen is meedoen aan ‘dry January’. Dit betekent dat je in de maand januari even geen alcohol drinkt, maar geniet van alcoholvrije alternatieven. In het kader van dry January mocht ik een pakket ontvangen met daarin alcoholvrije limoncello van Pallini en een alcoholvrij alternatief voor cava/prosecco van Torres Natureo. Met de limonzero (alcoholvrije limoncello) maakte ik een heerlijke limonzero passievrucht mocktail.

Ik kan hier natuurlijk een heel verhaal schrijven, maar de heerlijke smaak van deze limonzero passievrucht mocktail moet je echt zelf ervaren! De combinatie van passievrucht, citroen en gemberbier is geweldig lekker! Door gebruik te maken van gingerbeer 0% is deze mocktail laag in suikers en calorieën.

Drink je wel alcohol? Gebruik dan limoncello in plaats van limonzero. Op Snoepgezond vind je ook een heerlijk recept voor limoncello spritz. Zeker ook de moeite waard als je wel alcohol drinkt. En wist je dat je met limoncello of limonzero ook heerlijke toetjes kunt maken? Wat dacht je van een gezonde citroen tiramisu? Dit heerlijke dessert staat ook nog eens super snel op tafel. Echt een aanrader! 🙂


Limonzero passievrucht mocktail

Recipe by LindaCourse: DrankjeDifficulty: Makkelijk
Aantal

2

personen
Voorbereiding

5

minutes

Ingrediënten

  • 150 ml limonzero

  • 2 passievruchten

  • 300 ml gingerbeer zero

  • citroen + munt ter garnering

  • optioneel: ijsblokjes

Werkwijze

  • Verdeel over elk glas het pulp van 1 passievrucht en eventueel een paar ijsblokjes.
  • Schenk hier vervolgens de limonzero en gingerbeer op en roer met een lepel door elkaar.
  • Garneer het glas met schijfjes citroen en een takje munt.

Misschien vind je dit ook leuk

Popular Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *