Bounty overnight oats
Ontbijt, Recepten

Bounty overnight oats

Het is zeker geen geheim of verrassing dat ik dol ben op havermout ontbijtjes. Ze zijn er in allerlei vormen, zoals havermoutpap, overnight oats of baked oats uit de oven. Als het koud is geef ik voornamelijk de voorkeur aan warme havermoutpap en zodra het warm is, ga ik vaker voor overnight oats. Maar af en toe heb ik in de winter ook weleens zin in overnight oats, want het is stiekem ook wel erg makkelijk klaar te maken en mee te nemen. Onlangs ontdekte ik een heerlijke variant met banaan en karamel, maar deze bounty overnight oats is echt perfect voor je chocolade cravings.

Hoewel ik de banaan karamel overnight oats stiekem wel heel erg lekker vind, ga ik deze bounty overnight oats ook zeker vaker maken. Zoals ik al zei, is het echt een perfect ontbijtje als je mega zin hebt in chocolade. Mijn favoriete chocolade is een bounty reep, daar maak je mij heel blij mee! Dus des te fijner dat ik deze smaken ook terug kon laten komen in een heerlijk gezond ontbijtje.

Vaak voeg ik een schepje eiwitpoeder toe aan mijn overnight oats. Zo ook in dit recept. De smaken chocolade en/of kokos passen hier perfect bij. Zelf gebruik ik hiervoor de eiwitpoeder van Myprotein. Deze heb ik in meerdere smaken in huis. Heb je geen eiwitpoeder in huis, dan kun je het ook prima weglaten in dit recept. Want dit gezonde ontbijt is net zo lekker zonder eiwitpoeder. Voeg dan bijvoorbeeld wat extra geraspte kokos toe voor een heerlijke kokossmaak.

Ga jij deze bounty overnight oats proberen?


Bounty overnight oats

Recipe by LindaCourse: OntbijtDifficulty: Makkelijk
Aantal

2

porties
Voorbereiding

5

minutes
Baktijdminutes

Ingrediënten

 • 60 gram havermout

 • 20 gram chiazaad

 • 200 ml plantaardige kokosdrink

 • 2 tl cacaopoeder

 • 2 tl geraspte kokos

 • Toppings
 • 150-200 gram kokoskwark of yoghurt

 • frambozen of ander vers fruit

 • granola naar keuze

Werkwijze

 • Meng alle ingrediënten voor de overnight oats in kom goed door elkaar. 
 • Bewaar het geheel, goed afgesloten, een nacht in de koelkast.
 • Verdeel de overnight oats over 2 porties en verdeel over elke portie ongeveer 75-100 gram (kokos)kwark.
 • Maak je ontbijt af met toppings naar keuze, zoals frambozen en granola.

Misschien vind je dit ook leuk

Popular Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *