Goji Berry Oats
Ontbijt, Recepten

Goji Berry Oats


Voor wie mij al langer kent of volgt, weet dat ik ontzettend dol ben op ontbijten met havermoutpap. Dit doe ik al jaren een aantal dagen in de week. Waar de pap in het begin best saai was, met alleen een beetje kaneel, maak ik er tegenwoordig een waar feestje van met allerlei lekkere ingrediënten en toppings. In mijn blog ’10 tips om groente aan je ontbijt toe te voegen’ lees je hier meer over. Maar nu even terug naar dit recept voor goji berry oats.

Goji berry is een kleine rode vrucht uit Azië vol vitamines, mineralen en antioxidanten. Het geeft een boost aan je immuunsysteem en zorgt voor een gezonde huid. Deze superfood heb ik van Fairy Superfoods, een online webshop, waar je verschillende superfood poeders kunt kopen. Naast Goji berry hebben ze nog 4 andere superfood poeders. Je kunt heel makkelijk wat van de superfood poeders toevoegen aan je havermoutpap, smoothie of bijvoorbeeld bananenbrood.

Naast een theelepel superfood poeder, probeer ik ook altijd 100 gram groente aan mijn havermoutpap toe te voegen. In combinatie met de Goji berry koos ik voor bloemkool. Ik heb altijd een zak bloemkoolrijst in de diepvries liggen, ideaal! Heb jij weleens geprobeerd om groente aan je havermout toe te voegen? Ik kan het je echt aanraden. Bekijk bijvoorbeeld ook eens dit recept voor brownie oats of dit recept voor havermoutpap met pompoen. Of ga meteen aan de slag met deze heerlijke Goji berry oats.


Goji Berry Oats

Recipe by LindaCourse: OntbijtDifficulty: Makkelijk
Aantal

1

portie
Voorbereiding

2

minutes
Kooktijd

10

minutes
Totale tijd

12

minutes

Ingrediënten

  • 30 gram havermout

  • 100 gram bloemkool

  • 200 – 250 ml kokosmelk

  • 1 tl goji berry poeder

  • 1 tl kaneel

  • toppings naar keuze

Werkwijze

  • Roer alle ingrediënten voor de pap in een pannetje door elkaar en zet op middel-laag vuur.
  • Laat de pap ongeveer 10 minuten pruttelen.
  • Maak het geheel af met toppings naar keuze.

Misschien vind je dit ook leuk

Popular Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *