Ontbijten met gezonde wafels
Ontbijt, Recepten

Ontbijten met gezonde wafels

Ben jij een liefhebber van uitgebreide en gezonde ontbijtjes? Dan is ontbijten met gezonde wafels in het weekend zeker een aanrader voor jou! Mijn wafelijzer en ik zijn inmiddels de beste vrienden en ik zou niet weten wat ik zonder hem moet. Als je op snoepgezond op wafels zoekt, vind je diverse heerlijke recepten waaronder vegan chocolade wafels, carrotcake wafels of appel kaneel wafels.

In veel van mijn recepten voor wafels gebruik ik havermeel en/of eiwitpoeder van Myprotein. Havermeel kun je ook heel makkelijk zelf maken door havermout fijn te malen. Maar ik vind het zelf wel erg handig om een zak van 2,5kg glutenvrij havermeel op voorraad te hebben, zodat ik het meteen kan gebruiken wanneer ik het nodig heb. In sommige recepten vervang ik de bloem voor eiwitpoeder, ook van Myprotein. Op deze manier voeg je op een makkelijke en lekkere manier net wat extra eiwitten aan je ontbijt toe. Dit is, zeker als je sport, erg handig. Voldoende eiwitten eten helpt namelijk bij spierherstel en spieropbouw. In deze blog zet ik mijn 10 favoriete gezonde wafels op een rijtje. Lees je mee?

10x ontbijten met gezonde wafels

Blueberry Wafels


Vegan chocolade wafels


Carrotcake wafels


Gingerbread wafels


Aardbei witte chocolade wafels


Wafels met pindakaas en jam


Pompoen wafels


Salted Caramel wafels


Appel kaneel wafels


Bananenbrood wafels


Misschien vind je dit ook leuk

Popular Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *