Favoriete suikervervangers
Gezonde tussendoortjes, Ontbijt, Recepten, Reviews

Favoriete suikervervangers

Voor wie mij al een tijdje volgt en regelmatig op mijn website terecht komt, weet dat ik naast natuurlijke suikers ook gebruik maak van suikervervangers in mijn recepten. Geraffineerde suikers probeer ik zoveel mogelijk te vermijden en eet ik eigenlijk alleen maar als ik kies voor iets kant-en-klaars. Ja, dat doe ik ook weleens! Maar als ik zelf mijn tussendoortjes of ontbijtjes maak, dan gebruik ik dus het liefst natuurlijke suikers of suikervervangers. In deze blog deel mijn favoriete suikervervangers met jullie.

Wat hebben mijn favoriete suikervervangers met elkaar gemeen?

Wat mijn favoriete suikervervangers met elkaar gemeen hebben, is dat ik ze vrijwel altijd gebruik van Sukrin. Twee jaar geleden leerde ik dit merk kennen via Instagram. In die tijd had ik al diverse suikervervangers geprobeerd, maar was over de meeste niet zo tevreden. Totdat ik met Sukrin in aanraking kwam. Waar er vaak een nare nasmaak kan zitten aan een suikervervanger, had ik dit bij Sukrin totaal niet. Daarnaast maken zij onderscheid in verschillende soorten suikervervangers. Zo kun je bij hen ook een vervanging voor lichtbruine suiker vinden: Sukrin Gold. Dit is by far mijn favoriet! Je ziet dit bij diverse recepten op snoepgezond voorbij komen. Ervaar de heerlijke zoete, aromatische smaak van gewone bruine suiker, met nauwelijks calorieën.

Naast de Sukrin Gold, is de Sukrin Icing en de normale Sukrin ook een vast item in mijn voorraadkast. Doordat ik nooit heel veel suikervervanger in een recept gebruik, kan ik best lang doen met mijn voorraad. En ook als je een liefhebber bent van siroop op je pannenkoeken of wafels, ben je bij Sukrin aan het juiste adres.

Gezonde recepten met Sukrin

Suikervrije Cranberry Compote

Suikervrije Cranberry Compote


Gezonde Appeltaart

Gezonde appeltaart


Mix voor warme chocolademelk

Mix voor hot chocolate


Gezonde Koffie Cake

Gezonde koffie cake


Chocolade Banaan Muffins

Chocolade Banaan Muffins


Misschien vind je dit ook leuk

Popular Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *