5x recepten voor Bananenbrood
Cake, Gezonde tussendoortjes, Ontbijt, Recepten

5x recepten voor Bananenbrood

Een bananenbrood bak ik ontzettend graag. Dit was een van de allereerste gezonde tussendoortjes die ik maakte, inmiddels al heel wat jaren geleden. Het fijne aan een bananenbrood is dat je heel makkelijk kunt variëren met allerlei ingrediënten. Voor je gevoel eet je iedere keer weer een ander tussendoortje en dat maakt bananenbrood voor mij de ideale snack. Daarnaast kun je van bananenbrood ook echt een ontbijtfeestje maken door het te beleggen met allerlei lekkere toppings. Denk bijvoorbeeld aan pindakaas of de suikervrije chocoladepasta van NoSugarDaddies. In deze blog vind je 5x recepten voor bananenbrood.

Tijdens het schrijven van deze verzamelblog komt er natuurlijk weer genoeg inspiratie naar voren voor nieuwe variaties. Mocht je zelf nog leuke ideeën hebben, laat het me vooral weten en ik ga aan de slag. Lees je mee naar mijn 5 favoriete recepten?

5x recepten voor Bananenbrood


Misschien vind je dit ook leuk

Popular Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *